Galatasaray, Sol Bek Sorununu Çözmek İçin Leipzig ile Sıkı Mücadele Ediyor!

Galatasaray, ocakta sol beke transfer yapacak! Angelino 3 maç daha oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek

Galatasaray, yaz transfer döneminde birçok ünlü futbolcuyu kadrosuna katarak gücünü artırdı. Ancak, takımın sol bek mevkisinde yaşadığı sıkıntılar hala devam ediyor. Süper Lig’in en değerli takımı olan sarı kırmızılılar, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sol bek pozisyonunda zorluklar yaşıyor. Geçtiğimiz sezonda 5 farklı oyuncu bu mevkide görev yapmış olmasına rağmen, Okan Buruk bu sezon da 3 farklı isme şans verdi.

Galatasaray, Leipzig’den kiraladığı Angelino ile sol bek sorununu çözmeye çalışıyor. Ancak İspanyol futbolcu, beklenen performansı sergileyemedi. Sarı kırmızılılar, Angelino ile çıktığı 17 maçta sadece 1 gol ve 1 asist elde edebildi. Bu sezon sol bek mevkiinde Kazımcan Karataş 6 maçta forma giydi. Ayrıca bazı değişikliklerle zaman zaman stoper Abdülkerim Bardakçı da sol bek olarak sahaya çıktı.

Angelino’nun performansının yanı sıra Alman ekibi Leipzig ile yapılan anlaşma da sorun yaratıyor. Eğer İspanyol oyuncu 3 maça daha çıkarsa, 6 milyon Euro’luk satın alma bedeli devreye girecek ve Galatasaray bonservisini satın almak zorunda kalacak. Ancak Kazımcan’ın performansı güven vermediği için sarı kırmızılılar, Angelino’nun bonservisini almadan da forma giyebileceği bir formül bulmaya çalışıyor. Bu konuda Leipzig ile ortak bir çözüm bulmak hedefleniyor.