Galatasaray’ın İngiltere’de Manchester United’i Şok Etmeyi Başardığı Maç Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

İngiliz basını Manchester United'ı yerden yere vurdu! 30 yıl önceki cehennem, bu kez Old Trafford’da yaşandı

Galatasaray’ın deplasmanda Manchester United’ı yenmesi İngiliz medyasında büyük ses getirdi. Sarı kırmızılılar tarihlerinde ilk kez bir İngiliz takımını mağlup etmeyi başarırken, Kırmızı Şeytanlar ise ülke basını tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı. İşte Galatasaray’ın galibiyetinin İngiltere’deki yansımaları:

– The Sun: “Rasmus Hojlund’un iki golüne rağmen Andre Onana’nın korkunç performansı, Şampiyonlar Ligi umutlarını inceden inceye sarsıyor.”

– Independent: “30 yıl önce Galatasaray ile oynayacakları maçta ‘Cehenneme hoş geldiniz’ pankartlarıyla karşılanan Manchester United, 30 yıl sonra aynı cehennemi ama bu sefer Manchester’da yaşadı.”

– The Guardian: “Casemiro’nun kırmızı kartı ve Galatasaray’ın galibiyeti sonrası Manchester United’ın acıları bitmek bilmiyor. Manchester United’ın 1993’teki Galatasaray maçı yeni bir boyut kazandı.”

– BBC Sport: “Galatasaray, iki kez geriden gelerek Manchester United’ı şok etti.”

– Mirror: “Kırmızı Şeytanlar çöküşte… Bir kez daha! Manchester United, korkunç Galatasaray yenilgisinde kendi yıkımının baş aktörü oldu ve bir başka Onana hatası sonucu Casemiro kırmızı kart gördü.”

– Daily Mail: “Bir adım ileri, iki adım geri. Ne yazık ki bu, Manchester United’ın sezon hikayesiydi ve kabustan kurtulamadı.”

– Daily Express: “Galatasaray, Old Trafford’da ilk kez kazanmayı başardı. United, küçük düşürücü bir şekilde Şampiyonlar Ligi’nden elenme riskiyle karşı karşıya.”

– Sky Sports: “Erik Ten Hag’ın takımı için şok bir Şampiyonlar Ligi yenilgisi.”

– Daily Star: “Onana’nın hatasıyla beraber Casemiro oyundan atıldı, kaotik yenilgi sonrası Manchester United dibe vurdu.”

– Caught Offside: “Manchester United, soytarılarından Andre Onana öncülüğünde sezon boyunca acınacak bir durumda!”

– Football365: “Icardi ve Zaha’nın attığı gollerle dolu maçta 10 kişi kalan Manchester United ağır bir yenilgiyle karşı karşıya kaldı.”

– İrlanda Independent: “Manchester United, hatalarla dolu ve ağızları açık bırakan 3-2’lik yenilgiyle kötü bir başlangıç yaparak sezonu daha da kötüleştirdi.”

– The Irish Times: “Cehenneme hoş geldiniz! Old Trafford’da Türk ekibine yenilen Manchester United’ın acıları devam ediyor.”

– Bild Gazetesi: “Manchester United, Bayern Münih karşısında gösterdiği direnci Galatasaray maçında da bazen sergiledi ancak mağlup olmaktan kurtulamadı. Bayern Münih’in beklentilerin altında bir performans sergilemesine rağmen kazanması sevindirici bir durum olduğunu belirtirken, Galatasaray’ın grubun favori takımlarından biri haline geldiğini yazdı.”

– Kicker: “Galatasaray, iki kez geriye düşmesine rağmen harika bir reaksiyon verdi. Icardi’nin kaçırdığı penaltıya rağmen oyunda kaldı ve galibiyet golünü attı, bu oldukça önemliydi.”