Galatasaraylı Futbolcular Kayserispor Maçı Sonrası Performanslarını Değerlendirdi

Victor Nelsson: Gol yemedik, en azından bundan memnun olmalıyız

Galatasaraylı futbolcular Muslera, Nelsson ve Angelino, Kayserispor maçı sonrasında görüşlerini dile getirdi. Fernando Muslera, “Kayserispor iyi bir savunma yapmıştı fakat bizim onları açmamız gerekiyordu. İlk maç her zaman en zor olanıdır ve bunu deplasmanda oynadık. İkinci yarıda üstün bir performans sergiledik. Kayserispor iyi savunma yaptı ve kapanmayı iyi başardı. Onları açabilmemiz gerekiyor. Fiziksel olarak birçok oyuncumuz kendine geliyor. Pozitif bir şekilde devam edeceğiz. Performansımızdan çok memnunuz. Bu sene çok dolu bir yıl olacak. Türkiye Ligi çok gelişti ve rekabet seviyesi çok yüksek. Sık sık maçlara çıkacağız. Salı günü bir maçımız daha var. Şu an ona odaklanacağız. Çarşamba gününden sonra Trabzonspor maçına konsantre olacağız.” şeklinde konuştu.

Kayseri’nin her zaman zor bir deplasman olduğunu belirten Danimarkalı savunmacı Nelsson, “Bu maç da zor bir deplasmandı ama 3 puan almayı istiyorduk. Şu an 1 puanla dönüyoruz. 3 puan olmadığını kabul etmeliyiz.” dedi.

Gol yemedikleri için memnun olmaları gerektiğini belirten Nelsson, “Bizim için 3 puan daha iyi olurdu ancak sezonun ilk maçıydı ve önümüzde daha çok maç var. En azından gol yemedik, bu yönüyle memnun olmalıyız.” şeklinde konuştu.

Yeni transfer Angelino ise “Elimizden gelen mücadeleyi verdiğimizi düşünüyorum. Biz ve onlar fırsatlar yakaladık. Sonuç belli, şimdi önümüzdeki haftaya odaklanacağız. Harika bir takımımız var ve hem kendimizin hem de takımın bu duruma alışması gerekiyor. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var ama her geçen maç daha iyi olacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.