Hatayspor, Beraberlikle Yetindi: Mücadelede Hayal Kırıklığı

Volkan Demirel: Sahaya çıkmamız bizim için bir mucize

Hatay’ın mücadelesini değerlendiren haber editörü Osman Özköylü, takımın hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Maça iyi başladıklarını ancak savunmadaki hataların etkisiyle gol yediklerini dile getirdi. Özköylü, takımın yeni olması ve eksiklikleri olduğunu, transferlerin geç katılmasının fiziksel ve taktiksel olarak istedikleri seviyeye gelememelerine neden olduğunu ifade etti. Önümüzdeki sürecin doğru bir şekilde kullanılması gerektiğini ve transfer için yönetimin uğraştığını belirtti. Özköylü, bu maçtan dersler çıkaracaklarını ve ileride daha pozitif sonuçlar alacaklarını vurguladı.

Gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları mücadeleyi değerlendiren Özköylü, bugünkü gibi kötü bir görüntü sergilemeyeceklerini belirtti. İyi hazırlanacaklarını ve en hazır oyuncuları seçerek çıkacaklarını ifade etti. Analizlerin önemli olduğunu ve bu zamanı doğru bir şekilde kullanmalarının kendileri için avantaj olacağını söyledi.

Volkan Demirel ise bugün sahaya çıkmalarının bir mucize olduğunu dile getirdi. Hataylılara ve depremzedelere umut olabildikleri için mutlu olduklarını belirtti. Duygusuz bir şekilde bu işi yapmanın mümkün olmadığını ifade etti. İyi hazırlandıklarını ve transferleri erken yaptıklarını belirten Demirel, depremzedelere umut olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Galibiyet veya mağlubiyetin şu an için önemli olmadığını vurguladı.

Haber metni html formatında şu şekilde düzenlenmiştir:

Mücadelede Hayal Kırıklığı: Hatay Beraberlikle Yetindi

Türkiye Futbol Süper Ligi’nin 1. haftasında Hatayspor ile karşılaşan takım, maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Mücadeleyi değerlendiren teknik direktör Osman Özköylü, takımının performansından memnun kalmadığını belirtti. “Bizim için hayal kırıklığı oldu. Hayallerimizde böyle bir şey yoktu. Maça kötü başlamadık, iyi başladık. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Pozisyonlara girdik ama gelen ikinci top yine gol oldu. Kalemize gelen ilk iki topun gol olması bizi etkiledi. Savunmadaki basit hatalar. Rakibin 4 etkili atağı var. Bizim de pozisyonlarımız oldu ama maalesef topu içeri atmayı beceremedik.” dedi.

Özköylü, takımın yeni olduğunu ve eksiklerinin bulunduğunu belirterek, “Transferde yeteri kadar hızlı hareket edemedik. Birçok oyuncumuz sonradan geldi. Yeni takımız, toplama bir takımız, eksiklerimiz çok fazla. Daha fazla değişiklik yapmak istiyorsunuz ama elimizde alternatif yok.” şeklinde konuştu.

Gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları mücadeleyi de değerlendiren Özköylü, “Tabii ki bugünkü gibi olmayacak. Belki farklı bir oyunla, farklı bir organizasyonla çıkacağız. Yapacağımız analizler bizim için çok önemli. Bu haftaki gibi kötü bir görüntü olmayacak.” dedi.

Kaleci Volkan Demirel ise maça çıkmanın bir mucize olduğunu söyledi. “Bugün Hataylılara, depremzedelere umut olabildiysek, onları mutlu edebildiysek benim için en büyük galibiyet budur. Ben depremzedelere destek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Duygu olmadan bu işi yapamazsınız. Bugün sahaya çıktığımız, ilk golü attığımız için, birikmişlik olduğu için. Böyle bir yokluktan kalkıp desteklerle birlikte buralara gelmek. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” diye ekledi.

Transferlerin erken yapıldığını ve iyi hazırlandıklarını belirten Demirel, “Eğer mümkün olursa bir transferimiz bu hafta içinde gelecek. Ne istediğimi, kafamda nasıl bir oyun planladığımı takıma iyi lanse ettiğimi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.