Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: “İstanbulspor’u Tebrik Ediyorum, Ancak İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamadık”

Volkan Demirel: "Düşündüğümüz gibi olmadı..."

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, “İstanbulspor’u tebrik ediyorum. Maç sonucu berabere de bitebilirdi ya da İstanbulspor’un farklı galibiyetiyle de sonuçlanabilirdi. İstanbulspor, bugün daha üstün bir performans sergiledi. Takım olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Genel anlamda İstanbulspor, maçı kazanmayı hak eden taraf oldu. Bu durumu, genç bir takım olmamıza bağlıyorum. Ortalama yaşımız düşük olduğu için böyle bir performans gösterdik. Ancak, gelecek maçlarda kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak kazanmaya çalışacağız. Haftaya galibiyetle dönerek ligde üst sıralara tırmanma şansımız var. Ancak, maç planladığımız gibi geçmedi” şeklinde konuştu.

İstanbulspor Teknik Direktörü Hakan Yakın ise, “Maçtan önce zor bir müsabakaya çıkacağımızı biliyorduk. Oyuncularımız gerçekten iyi performans sergiledi. Ancak, maçları kaybettiğimiz için moral açısından iyi bir durum değildi. Bugün maça çok iyi bir şekilde başladık ve Hatayspor’un hızlı hücumlarının olduğunu biliyorduk. Ancak, rakibimize pozisyon vermeden oynamayı başardık. 1-0 öne geçtik. Ancak, bu skordan sonra takımımızda bir rahatlama oldu ve topu iyi tutamadık, rakibimizi motive ettik. Bu durum benim hoşuma gitmeyen bir şey. İkinci yarıda, Hatayspor’un hücum oynamak için daha fazla baskı yapacağını biliyorduk. Penaltı pozisyonu, takımımız için bir uyarı niteliğindeydi. Sonrasında 2-1 öne geçtik. Takım, maçın sonuna kadar mücadele etti ve galibiyeti hak etti. Bu 3 puan, önümüzdeki maçlar için moral olacak” yorumunu yaptı.

Hakan Yakın, milli arayı iyi değerlendirdiklerine dikkat çekerek, “Milli ara, bizim için çok önemliydi. Takımımızla iyi bir şekilde çalışma fırsatı bulduk. Fiziksel durumumuz iyi ve daha da iyi olacak. Bu yüzden memnunuz” dedi.