HOLLANDA VE FRANSA ARASINDA EURO 2024 ELEMELERİNDE BÜYÜK ÇEKİŞME

Fransa'da sağ bek ve stoper krizi, Hollanda'da 4 isim kadroda yok! EURO 2024 Elemeleri iddaa oranları, son gelişmeler...

HOLLANDA ELEMELERE KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI
Hollanda milli takımı, EURO 2024 Elemeleri’ne Fransa’ya karşı aldığı şok mağlubiyet (4-0) ile başladı. Bu yenilgiye rağmen Uluslar Ligi finallerinde iyi sonuçlar elde edemediler. Ancak Cebelitarık, Yunanistan ve İrlanda Cumhuriyeti’ni rahat bir şekilde yenerek Fransa’nın ardında yer aldılar. Yaralanmalar nedeniyle Matthijs de Ligt, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong ve Cody Gakpo kadroda yer alamayacak. Savunmada Virgil van Dijk, Stefan de Vrij ve Nathan Ake üçlüsü yer alacak. Sağ kanatta Denzel Dumfries daha çok hücumda görev yapacakken, sol kanatta Daley Blind daha çok savunmada olacak. Hücumda ise 2003 doğumlu Xavi Simons umut vaat ediyor ve ona en büyük yardımcı Donyell Malen olacak.

FRANSA LİDERLİK İÇİN SAVAŞIYOR
Arjantin’e kaybettikleri final sonrası Fransa milli takımı, EURO 2024 Elemeleri’nde B Grubu’nda 5’te 5 yaparak liderliklerini sağlamlaştırdı. Jules Kounde, Dayot Upamecano, William Saliba ve Axel Disasi sakatlıkları nedeniyle aday kadroda yer alamayacak. Fransız medyası Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey’nin milli takıma çağrılacağını speküle etmişti ancak teknik direktör Didier Deschamps, Jonathan Clauss ve Malo Gusto üzerine Castello Lukeba’yı tercih etti. Savunmanın sağ ve merkezinde bazı sorunlar olsa da hücumda tüm oyuncular sağlam durumda. Antoine Griezmann, hücum hattı ile orta saha arasında bağlantıyı sağlayacak. “9 numara” pozisyonunda Olivier Giroud, kanatlarda ise Kylian Mbappe ve Ousmane Dembele görev alacak.

İSTATİSTİKLERE GÖRE
– Hollanda’nın son 8 maçının tamamı 2.5 gol üstü bitmiştir.
– Fransa’nın son 4 maçının 3’ü 2-3 gol arasında sonuçlanmıştır.

MİSLİ ÜYELERİNİN TERCİHLERİ
İddaa bülteninde yer alan bu maçı kuponlarına ekleyen Misli üyeleri arasında en çok tercih edilen seçenek “Fransa kazanır” olmuştur. Bu grup içerisinde yer alan %32’lik kesim, Fransa’nın Amsterdam’dan 3 puanla dönmesini beklemektedir. %15’lik bir kesim ise kuponlarında 2.5 gol üstü tercih ederek maçta en az 3 gol olacağına inanmaktadır.

Alayına misli! Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye…
ARŞİV – Ousmane Dembele’nin Barcelona formasıyla attığı goller! Gelin, birlikte izleyelim…