iddaalı kupon’da Bir Üye 65 TL’lik Kuponuyla 72 Bin 636 TL Kazandı!

İddaalı kupon üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Bir iddaalı kupon kullanıcısı, iddaalı kupondaki iddaa tahminleri denedi. Süper oranlarla oynama imkanı yakalayan kullanıcı, 6 maçlık bir kupon yaparak 1.306 oran elde etti.

Bu kuponunda, favori takımının tek farklı galibiyetine dayalı tahminlere yer veren üye, seçtiği 6 karşılaşmanın tamamını doğru tahmin etti. Premier Lig, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, İspanya La Liga, Belçika Pro Lig ve Danimarka Süper Lig’inden seçilen müsabakalara göre oluşturulan kupon, toplamda 1.306 orana sahipti.

Kuponda en dikkat çeken nokta ise 3 maçın uzatma dakikalarında gelen gollerle tutması oldu. Örneğin, Girona – Celta Vigo La Liga maçında, ev sahibi ekip son dakikalarda attığı golle maçı tek farkla kazandı. Yine, Tottenham’ın Crystal Palace’ı 2-0 yenerek öne geçtiği maçta, ev sahibi ekip Ayew’in 90+4. dakikada attığı golle farkı 1’e indirdi ve kupon bir maç daha tuttu.

Ayrıca, St. Truidense – RWD Molenbeek maçında da ev sahibinin önde götürdüğü mücadele, konuk ekibin 90+3. dakikada attığı golle eşitlendi. Ancak, St. Truidense 90+6. dakikada tekrar öne geçerek üyeye büyük bir sevinç yaşattı. Böylelikle, uzatma dakikalarında gelen gollerle kazanılan bu maçların dışında, üye diğer 3 tahmini de doğru bilerek, 65 lira yatırdığı kuponuyla 72 bin 636 TL kazandı.

İddaa tahminleri yapan bu tahmin makinesi siteye girerek siz de kazanma şansı yakalayabilirsiniz.