İsmail Yüksek: Türk Futbolunun Yeni Yıldızı Dünya Devlerinin Dikkatini Çekiyor

Hırvatistan'ın gecesini İsmail Yüksek kararttı! İngiliz spiker canlı yayında şaşkına döndü

Futbolseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran İsmail Yüksek, Hırvatistan karşısında harika bir performans sergileyerek dünya devlerinin ilgisini çekti. Türk futbolunun yeni parlayan yıldızı olarak tanınan İsmail Yüksek, transfer olduğu Fenerbahçe’nin kampında kendini kanıtlamaya çalışırken bazı zorluklar yaşadı. Ancak geçtiğimiz yıl Jorge Jesus’un verdiği şansı iyi değerlendirerek yükselişe geçti. İsmail Yüksek, pandemi sonrası fitness çalışmalarıyla kendini geliştirdi ve başarılı performansıyla adından söz ettirmeye başladı.

Fenerbahçe formasıyla oynadığı hazırlık maçlarında etkileyici bir performans gösteren İsmail Yüksek, milli takımında da Hırvatistan’a karşı gösterdiği performansla dikkat çekti. Modric, Brozovic ve Kovacic gibi yıldız futbolcuları geride bırakan İsmail, rakiplerine göre daha fazla top çalmayı başardı. Aynı zamanda ikili mücadelelerde de üstün bir performans sergileyerek dikkat çekti.

Bu performansıyla dünyanın dikkatini çeken İsmail Yüksek, İngiliz Sky Sport kanalında canlı yayında konuşulan bir futbolcu haline geldi. Birçok takımın ilgisini çeken genç futbolcunun Premier Lig’e transfer olabileceği konuşuluyor. Bayer Leverkusen’in teklifini reddeden Fenerbahçe, İsmail’in taliplerinin artmasını bekliyor.

Milli takımın Hırvatistan’ı yenmesiyle birlikte Milan, Türk futbolcuları Petar Musa, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’i takip etmeye başladı. İtalyan basınında ayrıca Milan’ın golcü takviyesi için Jonathan David, Peter Musa ve Barış Alper Yılmaz gibi isimleri de düşündüğü iddia ediliyor.