Mauro İcardi’nin Galatasaray’a Zafer Getiren Performansı ve Manchester United Karşısındaki Başarısı

Galatasaraylı Mauro Icardi kötü adamdan kahramana dönüştü

Galatasaray’ın Manchester United ile oynadığı maç, birkaç oyuncunun performansıyla öne çıktı ancak Mauro İcardi, Old Trafford’a damga vuran isimler arasında yer aldı. Arjantinli yıldız, İstanbulspor maçında olduğu gibi penaltı kaçırdı, ancak sadece 3 dakika sonra attığı golle sarı kırmızılı takıma zaferi getirdi. Arjantin’in önde gelen gazetelerinden Clarin, 30 yaşındaki futbolcunun bu başarısını “İcardi kötü adamdan kahramana dönüştü ve Galatasaray’a ‘Düşler Tiyatrosu’nda United’a karşı zafer kazandırdı” başlığıyla okuyucularıyla paylaştı.

Fransız basını da Mauro İcardi’nin Manchester United karşısındaki performansı hakkında çeşitli yorumlarda bulundu. L’EQUIPE, “M.United, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ve İcardi karşısında şaşkına döndü” derken, LE PARISIEN, “İcardi, M.United’ı çarmıha gerdi. Kurnazca bir gol vuruşu yaparak avladı” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Mauro İcardi, bu sezon 13 resmi maçta 11 gol kaydederek Galatasaray’da etkileyici bir performans sergiledi. Ligde çıktığı 7 maçta 7 gol atan Arjantinli futbolcu, Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 maçta 3 gol attı ve grup aşamasında 2. maçta da fileleri havalandırdı.

Ayrıca, Şampiyonlar Ligi’nde Mauro İcardi’nin attığı 5 golün tamamı sarı kırmızılı takımı öne geçirmeyi başardı. Olimpija Ljubljana ve 2 Molde maçlarından sonra İcardi, Manchester United karşısında da galibiyeti getiren isim oldu.