“Mevcut Kaptanlara Icardi de Ekleniyor: Galatasaray’da Yeni Görev Verildi!”

Galatasaray'da Mauro Icardi'ye kaptanlık görevi! Muslera ve Kerem...

Galatasaray’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ve bonservisiyle takıma katılan Mauro Icardi’ye yeni bir sorumluluk verildi. Arjantinli yıldız, yeni sezonda Galatasaray’ın kaptanlarından biri olacak ve Galatasaray’ın kaptanları arasında Muslera ve Kerem ile birlikte yer alacak. Geçen sezon üçüncü kaptan olan Gomis’in rolü ise golcü oyuncuya geçecek.

Mauro Icardi’nin yıllık ücreti Kamu Aydınlatma Platformu’na göre 6 milyon Euro olarak açıklandı ve ayrıca başarılı futbolcuya 4 milyon Euro da imaj hakları olarak bonus ödeneceği bildirildi.

Istanbul’a Wanda Nara’nın hastalığı nedeniyle gelişinde gecikme yaşandı ve bu zorlu günler hakkında Wanda’dan açıklama geldi. Wanda Nara, sağlık durumuyla ilgili konuşurken ailesiyle yaşadığı zorlu süreci anlattı. “Mauro kariyerini bitirmek istediğini söylediğinde her şey yıkılmıştı. Ailem paramparça olmuştu. Çocuklarım ağlıyordu. Zaira tatilden geri döndü ve annem sürekli ağlıyordu. Ben güçlü olup herkese iyi olduğumu hissettirmeye çalıştım çünkü her şey dağılıyordu. Herkes şok olmuştu. Hastalığımı anlamaya başladığımda belki halka da anlatabilirim. Doktorlar şüpheleri olduğunu söyledi. 15-20 günlük bir süreç olan biyopsi ile teşhis konuldu. Biyopsi sürecindeyken hastalığımı televizyondan öğrendim” şeklinde açıklamalarda bulundu.