Milli Voleybol Takımı: Birlikte Büyüyor, Birlikte Başarıya Ulaşıyoruz

Kazandığınız başarılar hayallerimizi bile aştı

Milli Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, gösterdiği çaba, azim, liderlik ve özbakım ile sadece ülkemize örnek olmakla kalmayıp dünyaya da örnek olduğu için minnettarız. Cengiz Göllü’nün de onunla iftihar ettiği kesindir.

Libero oyuncularımız Simge, Gizem ve Ayça, savunma hattını güçlendirerek takımımızın başarısında önemli rol oynadıkları için teşekkür ederiz. Simge’nin tecrübesi, Gizem’in atikliği ve Ayça’nın görev insanı olması bize büyük bir mutluluk yaşattı. Umarız topunuz hiç yere düşmez. Ayça’nın servisten sayı atışını da unutmadık elbette.

Pasörlerimiz Cansu ve Elif, Cansu’nun tecrübesi ve sakinliği ile takıma liderlik yapması ve ablalık yapması harikaydı. Elif ise ilk kez bu seviyede oynayarak yaratıcılığı ve dinamiğiyle takımımıza çok yakıştı. Zaman sizindir, tadını çıkarın.

Orta oyuncularımız Zehra, Aslı ve Kübra, takım uyumunun en değerli parçaları olmanın yanı sıra sorumluluk alıp duvar örmek konusunda da bize örnek oldular.

Köşe oyuncularımız Hande, Ebrar, Ilkin ve Derya, sabırla çalışarak istikrar yakalamanın, patlayıcı kuvvet geliştirmenin ve kritik anlarda başarıyı sağlamanın ne olduğunu gösterdiler. Hande’nin manşetleri mükemmelleştirmesi ve sayı atışı yapması, Karakurt’un ise pozisyon değiştirerek eşsiz bir dünya yaratması takımımızın başarısında kritik bir etkiye sahipti. Ayrıca Derya’nın cesur yüreği ve Ilkin’in kazandıran potansiyeli de takdir edilesi.

Pasör çaprazımız Melissa Vargas ile uyumumuz sadece sayılarla, maçlarla ve kupalarla sınırlı değil. Onun güleryüzü, kararlı bakışları ve teknik yetenekleri takımımızı gururlandırıyor. Malatyalı olduğu için de ona teşekkür ediyoruz.

Başantrenörümüz Daniele Santarelli ve tüm ekibiyle gurur duyuyoruz. Coach olarak yaptıklarınıza hayranız. İtalyan ekolünün değerlerini taşıdığınızı görmekten mutluluk duyuyoruz. Ekibinizdeki diğer antrenörlere de teşekkür ediyoruz. Ayrıca masör Murat Beder’e de teşekkür ederiz, çünkü kızlarımıza ağabeylik yaparak onları sahaya en iyi şekilde taşıdı.

TVF Başkanı Akif Üstündağ ve yönetim ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sporu bilen ve başarının en tepedeki kurumunda görev yapan herkese teşekkür ederiz. Hayallerimizi daha da büyütmenize ve bizi hayal ettiğimiz yerde tutmanıza teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz.