Misli Arena’da Yüksek Oranlarla Kazanan Üye! 272 Bin 505 TL Kazandı!

Cenk Tosun attı, Misli'de yaptığı iddaa kuponu ile 272 bin 505 TL kazandı

Misli, Misli Arena üzerinde kupon paylaşımı ve yorumlar yaparak puan kazandıran kullanıcılarına yine yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor. Bir üye, kuponunda toplamda 4 maçı birleştirerek 6695.71 oranlı bir kupon yapmıştır.

Avrupa Ligi mücadelesinde LASK – Liverpool arasında gerçekleşen maça “İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 2” tercihini yapan üye, LASK’ın ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasının ardından Liverpool’un galibiyetini beklemeye başlamıştır. İngiliz takımı 56. dakikada Darwin Nunez, 63. dakikada Luis Diaz ve 88. dakikada Mohamed Salah’ın golleriyle maçı 3-1 kazanmıştır. Üye, kuponundaki en yüksek oran olan 19.80’i tutturarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Rangers – Real Betis maçı için “İlk Yarı 0 / Maç Sonucu 1” seçeneğini tercih eden başka bir Misli üyesi, ilk yarısı 0-0 biten maçta Rangers’in 1-0 kazanmasıyla kuponunda da 5.11 oran yakalamıştır.

Genk – Fiorentina arasındaki Konferans Ligi müsabakası için ise “İlk Yarı 2 / Maç Sonucu 0” tercihini yapan üye, Fiorentina’nın ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamasıyla maçın 90 dakikasında beraberlik beklemeye başlamıştır. Ancak ikinci yarıda gol olmamış ve Genk’in defans oyuncusu Mark McKenzie 85. dakikada attığı golle skoru 2-2’ye getirmiştir. Maç bu skorla sonuçlanmıştır.

Genk’in golünden sonra kuponunda sadece Club Brugge – Beşiktaş maçı kalan üye ise bu maça “İlk Yarı 0 / Maç Sonucu 0” şeklinde oynamıştır. İlk yarıda gol olmazken, 77. dakikada Vanaken, Club Brugge adına skoru 1-0 yapmıştır. Kupon için Beşiktaş’ın bir gol atması gerekmektedir ve 88. dakikada Cenk Tosun sahneye çıkarak maçı 1-1’e getirmiştir. Tecrübeli forvetin golüyle Beşiktaş sahadan 1 puanla ayrılmıştır.

Misli üyesi, bu şekilde doğru tahminleriyle geçerli olan 4 maçı da tutturmuş ve 6695.71 oranında kupon yaparak 50 TL’ye 272 bin 505 TL kazanmıştır. Üye ayrıca bu başarısıyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponları arasında yer almıştır.

Siz de iddaa oran hesaplama kullanarak kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi kullanarak “Krallar” arasına adınızı yazdırabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı kuponu burada görebilirsiniz. Alayına misli! Misli’den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye…