Misli Azerbaycan ile Azerbaycan Profesyonel Futbol Ligi Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

Azerbaycan Premier Ligi, ‘Misli’ sponsorluğuna devam ediyor

Misli Azerbaycan (Misli.az) ile Azerbaycan Profesyonel Futbol Ligi (PFL) arasındaki sponsorluk anlaşması, bugün Bakü’de Azerlotereya Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakuş ve PFL Başkanı Elxan Semedov tarafından imzalandı. Törende, Azerbaycan Futbol Federasyonları Birliği (AFFA) Başkanı Rövneq Abdullayev ve Yıldırım Demirören de hazır bulundu. Bu anlaşmaya göre, Azerbaycan Premier Ligi, 2023-24 sezonunda ‘Misli Premier Lig’ olarak adlandırılacak.

Yıldırım Demirören, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Azerbaycan Profesyonel Futbol Ligi ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli işbirliğinin başarıyla devam edeceğine, Azerbaycan ve bölge futboluna yetenekli genç oyuncuların yetişmesine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu nedenle, yakında başlayacak olan Misli Premier Ligi’nin heyecanla takip edeceğimizi, tüm kulüplerin başarılarına ortak olmaktan gurur duyacağımızı ifade etmek isterim.”

Azerlotereya Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakuş ise sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Misli markası olarak, sporun gelişimine destek olmak bizim için çok önemli bir konu. Geçen yıl başlattığımız işbirliği çok pozitif sonuçlar verdi.”