Misli, Türk Kadın Voleyboluna Destek Vermeye Devam Ediyor!

"Yataktan kalkınca Avrupa şampiyonluğu havası alıyorsun" İlkin Aydın ve Elif Şahin'den Santarelli sözleri

Misli, Türkiye’nin resmi bahis platformu olarak, Türk kadın voleyboluna destek vermeye devam ediyor. Misli, 2020-2021 sezonundan itibaren Sultanlar Ligi’nin isim sponsoru olmuş ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzalanan sözleşme doğrultusunda Sultanlar Ligi’nin resmi sponsoru ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru olarak Türk kadın voleybolunun güçlü yanında yer almaya devam etmektedir.

Son olarak Kemer Country Club’da gerçekleşen imza törenine, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Cengiz Zülfikaroğlu, Misli CEO’su Zafer Reisoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ve İlkin Aydın katıldı.

Törenin ardından şampiyon sporculardan İlkin Aydın ve Elif Şahin, Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Sponsorluk anlaşması ve Mehmet Akif Üstündağ’ın açıklamalarının olduğu videonun başlangıç saatleri ise sırasıyla 00:00, 01:00 ve 01:39. Ayrıca İlkin Aydın ve Elif Şahin’in açıklamaları ise videoda 04:28’de yer almaktadır.

Türk kadın voleybolunu desteklemeye devam eden Misli’ye keyifli seyirler dileriz.