Newcastle United, PSG’yi Mağlup Ederek Liderliği Aldı

Newcastle United, Paris Saint Germain'i perişan etti! Ölüm grubu karıştı...

Newcastle United, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Paris Saint Germain’e karşı 4-1’lik galibiyet elde etti. İngiliz takımı, Miguel Almiron’un 17. dakikada, Dan Burn’ün 39. dakikada, Longstaff’in 50. dakikada ve Schar’ın ise 90+1. dakikada attığı gollerle galibiyete ulaştı. Paris Saint Germain’in tek golü ise Lucas Hernandes’in 56. dakikada attığı gol oldu. Bu galibiyetle birlikte Newcastle United puanını 4’e yükselterek grupta liderlik koltuğuna oturdu. PSG ise 3 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi.

F Grubu’nun diğer maçında ise Borussia Dortmund ile Milan, 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Milan 2 puanla üçüncü sıraya, Borussia Dortmund ise 1 puanla son sıraya geriledi.

Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ikinci haftasında Hollanda Eredivisie takımı Feyenoord ile karşılaştı. Karşılaşma, Wanda Metropolitanoda oynandı ve Fransız hakem François Letexier yönetiminde gerçekleşti. Atletico Madrid, maça 2 kez geri düşmesine rağmen 3-2’lik skorla galip geldi ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren golleri Alvaro Morata (12′ ve 47′) ile Antoine Griezmann (45+3′) attı. Konuk ekip Feyenoord’un golleri ise Hermoso’nun kendi kalesine attığı gol (7′) ve David Hancko’nun attığı gol (34′) oldu. Bu sonuçla Atletico Madrid 4 puanla grubun lideri konumuna yükseldi. Feyenoord ise ilk mağlubiyetini alarak 3 puanla üçüncü sıraya geriledi.

Günün diğer maçları ve alınan skorlar ise şu şekildedir:
– E Grubu:
Atletico Madrid – Feyenoord: 3-2
Celtic – Lazio: 1-2

– F Grubu:
Newcastle United – PSG: 4-1
Borussia Dortmund – Milan: 0-0

– G Grubu:
Kızılyıldız – Young Boys: 2-2
RB Leipzig – Manchester City: 1-3

– H Grubu:
Royal Antwerp – Shaktar Donetsk: 2-3
Porto – Barcelona: 0-1