Pendikspor Ve Fenerbahçe Arasında Heyecan Dolu Maç Öncesi Durum Değerlendirmesi

Pendikspor'da 3 isim belirsiz, Fenerbahçe'de 4 sakat! Süper Lig iddaa oranları, öne çıkan istatistikler...

Pendikspor, Süper Lig’e yükseldikten sonra teknik direktör değişikliği yaparak Osman Özköylü’nün yerine Ivo Vieira ile yola devam etmeye karar verdi. Bu değişiklikten sonra çıktıkları ilk maçta Konyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını aldılar. Ancak Konya deplasmanına götürülmeyen Fredrik Midtsjö ve Thuram ile sakat olan Emeka Eze’nin durumları belirsizliğini koruyor. Kalede Erdem Canpolat’ın olması beklenirken, bek pozisyonlarında ise sol bekte Sequeira ve sağ bekte Erdem Özgenç forma giyecek. Hücum kanatlarında ise Halil Akbunar ve Endri Çekiçi görev alacak. Oyunun merkezinde ise Oscar Romero yer alması bekleniyor. Geçen maçta gol pozisyonlarına yakın olan isimler Ahmed Hassan ve Erem Yardımcı arasında maç saatinde bir karar verilecek.

Fenerbahçe ise Süper Lig’de oynadığı ilk 9 haftayı galibiyetle tamamlayarak rekor kırdı. Ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de Ludogorets’i 3-1 yenerek 18’de 18 yaptı. Sarı-lacivertli ekip sezon başından bu yana oynadığı resmi maçlarda hiç mağlubiyet almadı. Ancak Alexander Djiku, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle forma giymeyecekler. Emre Mor ve İsmail Yüksek ise sakatlıklarından tamamen kurtulurken Samet Akaydin grip nedeniyle hazır durumda. Teknik direktör İsmail Kartal’ın stoperde “Becao & Samet” ikilisini tercih etmesi beklenirken diğer mevkilerde bir değişiklik olmayacak. Orta alanda “İsmail, Fred & Szymanski” üçlüsü görev alırken kanatlarda İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic forma giyecek. Kalede ise Dominik Livakovic yer alacak ve gol bölgesinde en etkili isim Edin Dzeko olacak.

İki takımın istatistikleri de dikkat çekici. Pendikspor bu sezon oynadığı 9 maçın 8’inde karşılıklı gol izletti. Fenerbahçe ise deplasmanda oynadığı 4 lig maçının tamamını gol yemeden kazandı.

Misli üyeleri ise bu karşılaşmada en çok Fenerbahçe’nin kazanacağına inanıyor. %55’lik kesim sarı-lacivertli ekibin galibiyetini beklerken %7’lik kesim ise maçta en az 3 gol olacağını düşünerek “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş durumda.

Son olarak, Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski’nin Ekstraklasa’da attığı golleri içeren bir arşiv videosunu izleyebilirsiniz. Alayına Misli! Ayrıca yeni üyelere 50 TL hediye sunan Misli’den de faydalanabilirsiniz.