“RAMS Başakşehir, Galatasaray Karşısında 2-1 Mağlup Oldu: Serdar Gürler’in Pozisyonu ve Tepkisi Tartışma Yarattı”

Serdar Gürler, Galatasaray maçı sonrası ateş püskürdü: Takım tutma lüksümüz yok

RAMS Başakşehir, Galatasaray karşısında zorlu mücadelede 2-1 mağlup oldu

Serdar Gürler’in giydiği RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray’a 2-1 yenilerek sahadan mağlup ayrıldı. Maçta Serdar Gürler’in kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyon sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, oyuncunun tepkisi de tartışma konusu oldu.

Beyaz TV’ye konuşan Serdar Gürler, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan “Galatasaraylı” yorumlarına isyan etti. “Biz futbolcuyuz. Bizim takım tutma lüksümüz yok” diyen Gürler, eleştirilere karşı tepkisini dile getirdi. Ayrıca, geçmişte diğer büyük takımlara gol attığını hatırlatarak, maçta Fenerbahçe’ye veya Galatasaray’a gol attığında bunun onun takım tercihini değiştirmediğini vurguladı.

Maçta gündem olan pozisyona da açıklık getiren milli oyuncu, “Pozisyonum şuydu: Şut atmayı düşündüm ama sonra kararımı değiştirdim. İçerdeki Piatek’e pas çıkarmak istedim ve bu esnada bir dengesizlik yaşandı. Ayrıca, dediğim gibi pozisyon ofsayttı. Bu konuda neden konuşuluyor anlamıyorum” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Serdar Gürler, Galatasaray’ın kazandığı penaltının doğru bir karar olmadığını savundu. “Bence penaltı değildi. Eğer ikinci golü atmasalardı maç farklı bir yönde ilerleyebilirdi. Ancak ne hikmetse VAR’a gitmeden net bir penaltı kararı verildi. Bu gerçekten şaka gibi. Her ikili mücadelede onlara çalarken ne yapabiliriz ki? Şimdi önümüzde üç gün sonra bir maç daha var, ona odaklanıyoruz” şeklinde konuşmasını tamamladı.