“Trendyol Süper Lig’de Yanıp Sönen Rekabet: Adana Demirspor ile Beşiktaş Arasındaki Önemli Maç Bugün Oynanacak”

Beşiktaş - Adana Demirspor maçında 15 futbolcu oynamayacak

Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş maçı, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında ertelenmişti ancak bugün oynanacak. Müsabaka, Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve Ümit Öztürk tarafından yönetilecek.

Adana Demirspor’da geçen hafta Kasımpaşa’ya karşı oynanan maçta kırmızı kart gören Rodrigues, Stambouli ve kaleci Ertaç, yanı sıra sonradan transfer edilen Balotelli, Cisse, Michut, Zeneli, Shehu ve kaleciler Mahammadaliyev ve Yılmaz, statü gereği maçta forma giyemeyecek. Bu nedenle, Adana Demirspor’da üç kaleci de kadroda olmadığı için 25 yaşındaki Vedat Karakuş, Beşiktaş karşısında kaleyi koruyacak. Daha önce Türkiye Kupası’nda 2 maç ve Süper Lig’de 1 maçta forma giyen Karakuş, bu önemli maçta kaleye geçecek.

Beşiktaş, Trabzonspor’a 3-0 yenilmesinin ardından moral bulmak için Kayserispor’u 2-1 yendi. Ancak Beşiktaş’ta Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan, Tayfur, Bailly ve Gökhan İnler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Maç öncesi Beşiktaş’ın 10, Adana Demirspor’un ise 8 puanı bulunuyor.

Bu maç, her iki takım için de büyük bir öneme sahip ve kazanan takım ligdeki konumunu güçlendirecek. İki takım da eksik oyuncularına rağmen en iyi performanslarını sergilemek için sahada olacaklar. Futbolseverler, heyecanla bu mücadeleyi bekliyor.