“Türkiye Voleybol Milli Takımı: Kaptan Eda Erdem Dündar Liderliğindeki Başarı Yolculuğu”

Kazandığınız başarılar hayallerimizi bile aştı

Milli Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, Milli Takım formasıyla ülkemizi ve dünyayı örnek alacak bir çaba ve liderlik sergileyerek 3. olimpiyatına gitme başarısı gösterdi. Kaptanlık rolünü dolu dolu taşıyarak büyük bir sorumluluğu yerine getirmek kolay değil. Cengiz Göllü de her zaman Eda Erdem Dündar’la gurur duymuştur.
Libero oyuncularımız Simge, Gizem ve Ayça, düşer diye düşündüğümüz topları kolaylıkla çıkartarak takım savunmasını güçlendirdi ve manşetlerle takımın kurgusunu tasarladı. Hem mühendis hem de mimar gibisiniz. Simge’nin tecrübesi, Gizem’in atikliği ve Ayça’nın görev insanı olma özelliği harika bir uyum sağlayarak bize bu heyecanı yaşattı. Toplarınızın asla yere düşmemesini dilerim. Sevgili Ayça, servis sayısı da unutulmadı elbette.
Pasörlerimiz Cansu ve Elif, Cansu tecrübesini konuştururken sakinliğini de korudu ve aynı zamanda ablalık yaptı. Pasör olgunluğu, deneyim ve mentalite parmaklarında can buldu. Elif, bu seviyede ilk kez top oynamasına rağmen yaratıcılığı ve dinamizmiyle takımımıza harika bir katkı sağladı. Zaman sizin zamanınızdır, tadını çıkarın.
Orta oyuncularımız Zehra, Aslı ve Kübra, sorumluluk alıp duvar örmeyi öğrendik Zehra’dan. Sahada veya kenarda takıma tam anlamıyla katkı sağlama konusunda Aslı ve Kübra ile öğrendik.
Köşe oyuncularımız Hande, Ebrar, Ilkin ve Derya, Hande’nin sabırlı çalışması ve istikrarın nasıl yakalandığını gördük. Manşetteki zorlukları toparlayarak, patlayıcı kuvveti geliştirip kritik anlarda sayıya ulaşmak Hande’de vardı. Asıl mevkisi dışında takımın başarısı için pozisyon değiştiren Ebrar, çok kısa sürede bambaşka bir dünya yaratmayı başardı ve başarı zincirinin en kritik halkası oldu. Derya’nın cesur yüreğini ve İlkin’in kazandıran potansiyelini daha iyi anladık.
Pasör çaprazımız Melissa Vargas, seninle yakaladığımız uyum sadece sayı ve kupalarla sınırlı değil. Güleryüzün, kararlı bakışların ve teknik becerilerinle gurur duyuyoruz Malatyalı! İyi ki geldin ve hoş geldin!
Başantrenörümüz Daniele Santarelli ve tüm ekibine teşekkür ederiz. Yaptıklarınızdan ve nasıl yaptığınızdan memnunuz, coach! İtalyan ekolündeki tüm değerler sende vücut bulmuş gibi genç yaşına rağmen. Ekibinizdeki diğer antrenörlerin de emeğine sağlık. Yıllardır görünmez gücümüz olan masör Murat Beder’e de teşekkürler. Kızlarımızın her derdine derman olup onları en mükemmel şekilde sahaya taşıdığın ve ağabeylik yaptığın için.
TVF Başkanı Akif Üstündağ ve yönetim ekibine teşekkür ederiz. Voleybolu ve sporu bilen insanlar her zaman önemlidir. Başarılar bu kadar gelirse, hepinize teşekkürlerimizi sunarız. Sonuç olarak, hayalimizdeki yerdeyiz bir kez daha. Ama bu sefer hayallerimizi daha büyük yapmanızla sağlandı. Kürsünün en tepesi size ve size yakışır. Sizi çok seviyoruz.