UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde İkinci Hafta Hakemleri Belli Oldu

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını Sascha Stegemann yönetecek! Beşiktaş’a İsrailli hakem...

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Fenerbahçe ve Spartak Trnava arasında gerçekleşecek ikinci maç, 5 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak. Bu mücadele, Anton Malatinsky Stadyumu’nda oynanacak ve maçın hakemi Alman hakem Sascha Stegemann olacak. Stegemann’a Christian Gittelmann ve Christof Günsch yardımcılık yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Florian Badstübner görev yapacak. VAR koltuğunda Benjamin Brand, AVAR’da ise Christian Dingert yer alacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda Beşiktaş, Lugano ile oynayacakları ikinci maçta karşı karşıya gelecek. Bu mücadele 5 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşecek. Maçın hakemi ise İsrailli hakem David Fuxman olacak. Fuxman’a Omer Barbiro ve Rostislav Talis yardımcılık yapacak. Dördüncü hakem olarak Erez Papir görev alacak. VAR koltuğunda Ziv Adler, AVAR’da ise Nati Dotan yer alacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi B Grubu’nda Gent ve Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak ikinci hafta maçını FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu’nda oynanacak Ballkani-Dinamo Zagreb maçında da FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.