Valentin Rosier’in Paylaşımı Beşiktaş Camiasını Şaşırttı!

Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in paylaşımı olay oldu! Galatasaray derbisi öncesi 8 ve 0 yazan ceketle poz verdi...

Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig takımında forma giyen Valentin Rosier, gündemin odağında kalmaya devam ediyor. 27 yaşındaki futbolcu, son zamanlarda sarsıntılı günler geçiren siyah beyazlı takımda yeni bir kriz yarattı. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında, son 9 dakikada 2-0’dan 3-2’ye kaybedilen Lugano maçında gördüğü kırmızı kartla taraftarların tepkisini çekti. Bu olayın ardından Galatasaray derbisi öncesi yine dikkatleri üzerine çeken Rosier, kişisel Instagram hesabında 8 ve 0 yazan ceketli bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Rosier’in bu paylaşımına olumsuz tepkiler gösterdi ve silmesi ya da bir açıklama yapmaması eleştirildi. Bunun üzerine Rosier, Beşiktaş ile ilgili tüm gönderilerini hesabından silmişti. Lugano maçında gördüğü kırmızı kart sonrası büyük eleştirilere maruz kalmasının ardından 27 yaşındaki futbolcu, toplamda 6 kez kırmızı kart görmüş ve kulüp tarihinde en fazla kırmızı kart gören ikinci yabancı oyuncu olmuştur. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise 9 kırmızı kartla birinci sıradadır.

Valentin Rosier, bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 maçta görev almış ve 1 asist yapmıştır. Kendisinin siyah beyazlı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Bu gelişmeler, Beşiktaş camiasında büyük bir tartışma yaratmış ve Rosier’in geleceğiyle ilgili soru işaretleri oluşturmuştur.