Trabzonspor, Nicolas Pepe’yi Transfer Etti ve Heyecanla Karşılandı!

Trabzonspor, Beşiktaş'ın da istediği Nicolas Pepe'yi transfer etti! Formayı giydi...

Trabzonspor, Beşiktaş’ın da istediği Arsenal’ın yıldız oyuncusu Nicolas Pepe’yi transfer etmeyi başardı. Batista Mendy transferinde başarılı olan Trabzonspor, yeni fırsatlar peşindeydi. Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre, Trabzonspor resmi bir teklifle Nicolas Pepe transferine girdi.

Bordo-Mavililer, Pepe ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Bu transferde teknik direktör Nenad Bjelica’nın da etkili bir rol oynadığı belirtiliyor. Pepe, Arsenal ile olan sözleşmesini feshederek Trabzonspor’a ‘evet’ dedi. Trabzonspor da oyuncusunu Türkiye’ye getirmek için özel bir uçak gönderdi. Pepe, gece saatlerinde Trabzonspor formasını giyerek Türkiye’ye geldi.

Deneyimli kanat oyuncusu Pepe, uçaktan yaptığı bir açıklamayla, “Merhaba Trabzonspor taraftarları! Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Diğer takımlardan birçok teklif aldım, ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Sizlerle birlikte birçok başarı elde etmek istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum ve tekrar şampiyon olmak istiyorum. Yakında görüşmek üzere!” şeklinde konuştu. Öncesinde Trabzonspor, Beşiktaş’a gönderme yapan bir paylaşımda bulunmuştu.

Nicolas Pepe, 2019 yılında Nice’ten 80 milyon Euro karşılığında Arsenal’a transfer olmuştu. İngiltere kariyeri bekleneni veremeyen yıldız oyuncu için Arsenal formasıyla 112 maça çıktı ve 27 gol ile 21 asistlik katkı sağladı. Bu sezon tekrar Nice’e kiralanan Pepe, Trabzonspor için ter dökecek. 29 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusu, en kısa sürede Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak ve antrenmanlara başlayacak.