“Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Taraftarlara Kopenhag Maçı İle İlgili Çağrıda Bulundu”

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'ten taraftara çağrı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son Kopenhag maçındaki olaylarla ilgili taraftarlara bir çağrıda bulundu. Özbek, sponsorluk anlaşmasının imzalandığı bir toplantıda konuyla ilgili değerlendirmeler yaparak şunları dile getirdi: “Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçımıza çıktık. Bu futbolcu kardeşlerimizle birlikte bu seviyeye geldik. Taraftarlarımızdan bir ricam var, lütfen bu kardeşlerimize son düdüğe kadar destek olun, onları alkışlayın. Sadece 5 dakika daha olsa, Kopenhag’ı yenebilirdik. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’a çok yakışıyor. Bu takımın bu arenada olması harika, taraftarların bu heyecanı yaşamasını istiyoruz.”

Özbek ayrıca Kopenhag kalecisi Grabara’nın Galatasaray ile ilgili paylaşımlarıyla ilgili olarak yönetim kurulunda tartıştıklarını belirtti ve UEFA’ya gitme konusunu da “Grabara ile ilgili ne yapacağımızı öğrenirsiniz” şeklinde dile getirdi.

Milli Takım’da teknik direktör değişikliği ile ilgili olarak ise Özbek, “Montella geldi. Konu Türkiye Futbol Federasyonu’nun kontrolünde. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Umarım kupalarla süslenmiş bir dönem geçiririz” şeklinde konuştu.