Genç Yetenek Arda Güler, Golden Boy Ödülüne Aday Gösterildi ve Antrenmanlara Geri Döndü

Arda Güler, Golden Boy ödüllerinde finale kaldı

Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde büyük beklentilerin olduğu genç yetenek Arda Güler, Avrupa liglerindeki başarısıyla dikkat çeken 21 yaş altı futbolcular arasında Golden Boy ödülü için aday gösterildi. Bu prestijli ödül için açıklanan 100 kişilik listede tek Türk futbolcu olarak da yer alması ise dikkat çekti. Genç futbolcu, elde ettiği “Wild Card” sayesinde finale kalan 25 aday arasında yer aldı.

Golden Boy ödülüne aday gösterilen 25 futbolcu arasında Jude Belingham, Jamal Musiala, Xavi Simons, Antonio Silva, Alejandro Balde, Florian Wirtz, Benjamin Sesko, Giorgo Scalvini, Rasmus Hojlund, Levi Colwill, Johan Bakayoko, Milos Kerkez, Arthur Vermeeren, Evan Ferguson, Lucas Gourna-Douath, Warren Zaire-Emery, Ousmane Diomande, Arnau Martinez, Mathys Tel, Andy Diouf, Arda Güler, Bilal El Khannouss, Martin Baturina, Joao Neves ve Lamine Yamal isimleri yer alıyor.

Transferinin ardından sakatlık yaşayan Arda Güler, Real Madrid’e katıldığı ilk antrenmanda bir sakatlık daha geçirmişti. Ancak tedavi sürecini tamamlayan genç futbolcu, yeniden takımın antrenmanlarına başladı.