Genç Motosiklet Sürücülerinin Talihsiz Kaza Haberleri

Hediye motosiklet sonu oldu

Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisinin Talihsiz Kaza Sonucu Hayatını Kaybettiği Acı Haber

Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Furkan Samet Göktürk (16), okulun ‘Ayyıldız’ robotik takımı mekanik kaptanı olarak ekibiyle birlikte katıldığı yarışmalarda derecelere girdi. Baba Şahin Göktürk, oğlu Furkan Samet’in başarısını tebrik etmek için yaklaşık 7 ay önce motosiklet hediye etti.

Furkan Samet, baba Şahin Göktürk’ün hediye ettiği motosiklet ile arkadaşlarının yanına gitmek için yola çıktı. Ancak Esenyurt istikametine doğru seyir halindeyken virajı dönerken motosikletin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çevredekilerin ilk yardım müdahalesine rağmen genç sürücü kurtarılamadı.

Furkan Samet’in hayatını kaybetmesinin ardından acılı baba Şahin Göktürk, “Oğlumun kaza yaptığı yolda bir sorun var. Bu kazadan önce yine aynı noktada bir otomobil bariyerlere çarparak iki kişi hayatını kaybetmiş. Bu yolun düzeltilmesini istiyorum, başka insanların başka gençlerin canı yanmasın” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Antalya’da Bir Başka Motosiklet Kazası

Antalya Manavgat’ta dün gece saatlerinde meydana gelen bir diğer kaza da hayat yitirdi. Tayfun Cebeci’nin (25) kullandığı motosiklet önce refüjdeki reklam tabelasına çarptı, ardından karşı şeride geçerek yaklaşık 80 metre sürüklendi. Sağlık ekipleri Tayfun Cebeci’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarının sayısına dikkat çekerek, “Bayram tatilinin ilk 3 gününde maalesef 22 kişi hayatını kaybetti. 4 bin 43 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” açıklamasını yaptı.