Engelli Baba Sokakta Şiddete Maruz Kaldı

'Beni rezil ediyorsun' deyip felçli babasını dövdü! O anlar kamerada

Engelli Baba Sokakta Darp Edildi, Olay Vatandaşların Cep Telefonu Kameralarına Yansıdı

Dün saat 04.30 sıralarında Zafer Mahallesi’nde yaşanan olayda, 57 yaşındaki Zeyni Başaran sokakta kalmaya başladı. Eşiyle kavga etmesinin ardından evi terk eden Başaran’ın sokakta kalması, oğlu Ferhat Başaran’ı endişelendirdi. Babasını eve götürmeye ikna edemeyen Ferhat Başaran, şiddet uygulamaya başladı.

Vatandaşların tepkilerine rağmen Ferhat Başaran’ın şiddet uygulamaya devam etmesi üzerine polis ekipleri ihbar edildi. Ancak baba Zeyni Başaran’ın şikayetçi olmaması nedeniyle polisler herhangi bir işlem yapmadan ayrıldı.

Olay esnasında çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler, şiddet olayını belgeledi. Darbedilen Zeyni Başaran, “Vallahi bana saldırmadı.” ifadelerini kullanarak oğlunun kendisini darp etmediğini iddia etti.

Olayı gören tanıklardan Ebru Gezer ise yaşlı ve engelli bir bireyin genç bir kişi tarafından acımasızca dövüldüğünü belirterek, “Adamın elinde baston vardı, zaten engelli biriydi. O bastonu elinden alıp kafasına ve beline vurdu. Daha sonra defalarca yumruklar atmaya devam etti.” şeklinde ifade etti.