Adana’da Cinayet Olayı: Aile İçi Çatışma Alevlendi

Eşini öldürüp bacanağını yaralamıştı... Tutuklanan uzman çavuş İfadesinde bunları anlattı

Adana’da Yaşanan Cinayet Olayı

28 Haziran’da Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Murat Akdöker yönetimindeki 70 AAF 487 plakalı otomobilde bulunan 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik ile daha önce hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi uzman çavuş Gökhan Çelik arasında tartışma çıktı. Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekerek Hatice Çelik’e ateş etti. Ardından da otomobilden inip kaçmaya çalışan Hatice Çelik’i arkasından vurdu.

Olay esnasında seken kurşunlar, yoldan geçen İsmail Hakkı Ağca ve Can Alagöz ile bölgeden geçen bir polis aracına isabet etti. Polis ekipleri olaya müdahale ederek cinayet şüphelisine teslim olması konusunda ihtar bulundu. Ancak Gökhan Çelik, teslim olmayı reddedince bacağından vuruldu ve kaçmaya çalıştı.

Bölgeyi ablukaya alan polis ekipleri, Gökhan Çelik’i gün boyunca aradı ancak izine rastlayamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çelik’in Yeşilyuva Mahallesi’ndeki bir binanın damında saklandığını belirledi ve dün sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla yakaladı.

Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından öğretmen Hatice Çelik’in cenazesi ailesine teslim edildi ve Adana’da defnedildi. Yarası hafif olan Gökhan Çelik, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Adliyeye sevk edilen Çelik, tutuklandı. Tedavileri devam eden diğer yaralıların durumları ise stabil.

Gökhan Çelik’in ifadesine göre, eşi ile boşanmak istemesi ve çocuğunu görememe korkusu arasında yaşadığı çelişki nedeniyle olayın yaşandığını belirtti. Cinayet olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.