Mardin Trafik Kazası: Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Trafik kazasında karnındaki bebeğini kaybetmişti... Bir acı haber daha

Mardin’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Dün öğle saatlerinde, Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı ilçesi sınırları içerisinde bulunan Mazıdağı Kavşağı’nda gerçekleşen trafik kazasında, sürücülerinin isimleri belirlenemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, araçlarda bulunan Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile olan Özlem Nerse Karakaş yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralılar, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ne yazık ki, yaralılardan Özlem Nerse Karakaş bebeğini kaybetti. Durumu ağır olan Karakaş, daha sonra Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi ancak maalesef hayatını kaybetti. Cenazesi, işlemlerin yapılmasının ardından Derik ilçesinde defnedilecek.

Diğer yaralılardan Rojbin N.’nin durumunun da ciddi olduğu belirtilirken, TIR şoförü ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Mazıdağı Kavşağı’ndaki ışıklarda bekleyen otomobilin yeşil ışığın yanmasıyla hareket ettiği, bu esnada kırmızı ışıkta geçen TIR’ın otomobile çarptığı anlar yer aldı.