Firma İddialarıyla Gündeme Gelen Kula Belediye Başkanı

Makam odasında darp: Belediye başkanı gözaltına alındı




Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Firmadan Para Topladığı İddialarıyla Gündemde

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Firmadan Para Topladığı İddialarıyla Gündemde

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, belediyeden ihale alan özel bir firmanın yetkilileri M.U. ve H.D.’yi belediyeye çağırdı. İddiaya göre, M.U. ve H.D.’nin Kula Belediyesi’nin adını kullanarak esnaftan para topladığı ve esnafı dolandırdığı iddiasıyla Başkan Dönmez firmayla olan sözleşmesini feshetmek istedi. Ancak firma yetkilileri tarafından saldırıya uğranan Başkan Dönmez’in koruması R.G. ve şoförü M.O.A. tarafından olaya müdahale edildi.

Başkan Dönmez’in ifadesine göre, sözleşmesi feshedilmek istenen firma yetkilileri M.U. ve H.D. ile görüştüğü sırada kendisine saldırıldı ve olaya müdahale eden koruma ve şoförü sayesinde durum kontrol altına alındı. Başkan Dönmez, saldırı sonrası hastaneden aldığı darp raporu ile şikayetçi oldu ve soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edildi.

M.U. ve H.D.’nin şikayeti üzerine Başkan Dönmez, şoförü M.O.A. ve koruması R.G. gözaltına alındı. Ancak şoför ve koruma, ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in yaşadığı olay, şehirde geniş yankı uyandırdı ve adli süreç devam etmektedir.