Adana’da Spor Hocası Eşini Ateş Edip Kaçan Uzman Çavuş.

Annesini katlettiğin çocuğuna hangi yüzle bakacaksın

Adana’da Eşi Tarafından Ateş Edilerek Öldürülen Öğretmenin Dramı

Adana’nın Seyhan ilçesinde önceki gün yaşanan olayda, spor hocası Murat Akdöker’in yönetimindeki araçta bulunan 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik ile eşi uzman çavuş Gökhan Çelik arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Gökhan Çelik, beylik tabancasını çıkararak eşini vurdu ve ardından bacanağı Murat Akdöker’e ateş etti. Olay sırasında seken kurşunlar 2 kişiye ve polis aracına isabet etti.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, Gökhan Çelik’e teslim olması çağrısında bulundu ancak Çelik reddedince polis tarafından vuruldu. Yaralı halde kaçmaya başlayan Çelik, bir süre ara sokaklarda saklandıktan sonra Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir binanın damında yakalandı.

Çelik’in ağır yaraladığı Murat Akdöker’in hayati tehlikesinin sürdüğü, diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Gökhan Çelik tedavi sonrası Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Olayın ardından sosyal medyada eşi ve bacanağı ile spor yaparken çekilmiş videoları paylaşılan Hatice Çelik için birçok kişi şifa dileklerinde bulundu. Gökhan Çelik ise ilk ifadesinde, eşi ile tartıştıktan sonra Adana’ya ailesinin yanına gittiğini ve boşanmak istemediğini söyledi. Ancak yaşanan olayın panik dolu anlar sonucunda geliştiğini belirtti.

Öğretmen Hatice Çelik’in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi ve defnedildi.