Elazığ’daki Uygun Fiyatlı Yiyecek İşletmesi

Elazığ'da fiyatları ile müşterileri şaşırtan kebapçı

Elazığ’daki Uygun Fiyatlı Yiyecek İşletmesi Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Elazığ kent merkezinde 15 yıldır hizmet veren işletme, herkesin bütçesine uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaya devam ediyor. İşletmede başta kebap ve lahmacun olmak üzere çeşitli ızgaraların yanı sıra, Adana, tavuk şiş ve lahmacundan oluşan kampanya ise binlerce kişi tarafından ilgiyle karşılanıyor. Özellikle öğle saatlerinde yoğunlaşan işletme, öğrencilerden işçilere geniş bir kesimi ağırlayarak temiz ve özenle hazırlanan yemekleri sunuyor.

İşletme sahibi Fuat Demirbağ’ın belirttiği gibi: “Ömrümüz halka hizmet etmekle geçti. Allah’a şükürler olsun ki 15 yıldır bu faaliyeti Elazığ’da yapıyorum. Her şeyin bir maliyeti olur, bin maliyeti olmaz. Biz sürümden kazanıyoruz.” Demirbağ’ın vurguladığı gibi, işletme uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunarak müşterilerini memnun etmeyi amaçlıyor.

Müşterilerden Murat Çalı da işletmenin fiyatlarının oldukça hesaplı olduğunu belirterek, “Evde yapsam bu fiyata mal edemem, bana daha pahalıya mal olur. Bize gerekli lezzeti hesaplı sunduklarından dolayı teşekkür ederim.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Öğrencilerden Ali Fırat Çelik ise işletmenin öğrenciler için uygun fiyatlar sunduğunu ve hijyen kurallarına uygun lezzetli yemekler yaptığını belirterek, “Sürekli geliyoruz ve gayet de memnunuz.” şeklinde konuştu.