Bıçaklanan Baba: Üniversiteli Öğrenci Tutuklandı

Isparta'da babasını öldürmüştü! Döndü'den 'ben şiddete eğilimliyim' paylaşımı

Salur Köyü’nde Öğrenci Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

29 Temmuz günü saat 23.30 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde gerçekleşen olayda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Döndü Zeybek, babası Osman Zeybek ile arasında çıkan tartışma sonucunda babasını göğüs bölgesinden bıçakladı. Ağır yaralanan Osman Zeybek, hastanede hayatını kaybetti.

Olay sonrasında gözaltına alınan Döndü Zeybek, ifadesinde annesiyle babasının yaklaşık 6 yıl önce boşandığını ve olay günü ailesiyle köyde bir düğüne katıldıklarını belirtti. Döndü Zeybek, babasının kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, eve döndükten sonra babasıyla karşılaştığı ve bıçakladığı bilgisini paylaştı.

Döndü Zeybek’in psikolojik sorunları olduğu ve intihara kalkıştığı belirtilirken, ifadesinin ardından tutuklanarak Yalvaç T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Vücudundaki iki bıçak darbesi sonucu hayatını kaybeden Osman Zeybek, Salur köyünde defnedildi.

Şarkikaraağaç ilçesinde lise eğitimini tamamlayan Döndü Zeybek’in, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gördüğü ve kick boks ile Muay Thai federasyonlarından lisanslı sporcu olduğu ortaya çıktı.

Döndü Zeybek’in sosyal medyada antrenman paylaşımı üzerine yazdığı ‘Ben şiddete eğilimliyim’ açıklaması dikkat çekti.