Acı Olay: Polis Memuru Akrabalarına Silahla Saldırdı!

Annesini ve iki akrabasını silahla vurup öldürmüştü! Korkunç olayın nedeni ortaya çıktı

Faciadan Kara Haber: Polis Memuru, Akrabalarını Silahla Vurdu!

İstanbul’un Yavuz Selim Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde gerçekleşen olayda polis memuru Murat Baytok, babasına ait markete gitti. Burada, prefabrik dükkanda şarküteri işleten akrabaları Şeref Çay’dan kendilerine ait arsayı boşaltmasını istedi. Ancak Şeref Çay, kiraladığı arsaya iş yeri kurduğunu ve masraf yaptığını belirterek boşaltmayacağını dile getirdi. Tartışma sırasında Baytok’un çantasından alıp çıkardığı beylik tabancasıyla peş peşe ateş etmesi sonucu, annesi Gülhan Baytok, Şeref Çay, oğlu Abdullah Çay, Remziye Çay ve Kadriye Çay yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan Gülhan Baytok ile Şeref Çay ve oğlu Abdullah Çay ne yazık ki kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Remziye Çay’ın ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın ardından polis memuru Murat Baytok, meslektaşlarına teslim oldu. Emniyetteki işlemleri devam eden Baytok, ilk ifadesinde arsayı boşaltması için Şeref Çay ile görüştüklerini ve yaşananları şu şekilde anlattı: “Depremin ardından bize ait arsaya babam market açtı. Daha sonra anne tarafından akrabamız olan Şeref Çay, şarküteri işi yapmak istediğini belirterek yanındaki alanı kiralamamızı istedi. Biz ise arsaya ev veya iş yeri yapacağımızı, o zamana kadar kalabileceğini söyledik. Ancak birkaç kez uyarımıza rağmen boşaltmaya yanaşmadı. Konuşma sırasında hakaretler edince kendimi kaybettim ve ateş ettim.”

Otopsi işlemlerinin ardından yaşamını yitiren Gülhan Baytok ile Şeref Çay ve oğlu Abdullah Çay’ın cenazeleri dün gece yakınları tarafından toprağa verildi. Olayın detayları emniyet tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.