Bakan Kasapoğlu Manisa’da Seçim Çalışmalarına Devam Etti

Bakan Kasapoğlu Selendi ve Kula ilçelerinde vatandaşlara hitap etti

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim çalışmaları için Manisa’da bulundu. Sabah saatlerinde başladığı programına, öğlen saatlerinde Kırkağaç, Gölmarmara ve Selendi ilçelerini ziyaret ederek devam etti. Selendi’de vatandaşlarla buluşan Kasapoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi ve Selendililere güvendiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu, Selendi ilçe ziyaretinin ardından doğduğu yer olan Kula ilçesini ziyaret etti. Atli cirit takımı ve meşalelerle coşkulu bir şekilde karşılanan Kasapoğlu, Kula’da yapılan spor yatırımlarından övgüyle bahsetti ve memleketinden büyük bir rekor beklediğini ifade etti.

Hizmetlerini ülkenin aziz milletinden aldıklarını ve her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Bakan Kasapoğlu, aynı zamanda daha önce alınan sonuçlara da değinerek, milletin ferasetini ve basiretini övdü. 14 Mayıs’ta tüm düşmanların bir araya gelerek Türkiye’yi dizayn etmeye çalıştığını ancak Türk milletinin zekası ve feraseti sayesinde başarısız olduklarını belirtti.

Kendisinin doğduğu Kula ilçesi için her zaman hizmet etmek istediğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, yaptıkları hizmetlerde vatandaşların desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı ve 28 Mayıs’ta Kula’dan en güçlü tokadı son vuruşu yapmanın beklentisinde olduklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu’nun konuşması, Kula halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.