“Dinamo Kiev ve Beşiktaş Arasında Heyecan Dolu Bir Karşılaşma Bekleniyor!”

Beşiktaş'ta tek eksik, Dinamo Kiev'de yıldız isim 6 sezon sonra geri döndü! Konferans Ligi son haberler, iddaa oranları...

Dinamo Kiev, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlamıştı. Yeni sezon ise 2 galibiyetle başladılar fakat Aris deplasmanında aldıkları mağlubiyet, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemelerini zorladı ve Chornomorets Odessa deplasmanında da kaybetmeleri, Beşiktaş maçı öncesi kötü bir prova olarak görüldü.

Hücumdaki seçeneklerinden Artem Besedin, Kazakistan’a transfer oldu. Ancak 6 sezon önce Dortmund’a giden ve West Ham’a geçen, geçen yıl ise B.A.E. takımı Al-Ain FC’ye katılan Andriy Yarmolenko, tekrar takıma geri döndü. Yarmolenko, ilk 3 lig maçında 3 gol atarak etkili bir performans sergiledi. Orta sahada ise “Sergiy Sydorchuk & Mykola Shaparenko” ikilisi oldukça dirençli görünüyor. Kalede ise Georgiy Bushchan güven veriyor.

Beşiktaş ise, Tirana ve Neftçi Bakü engellerini kolaylıkla aşarak Dinamo Kiev ile Bükreş’te oynanacak olan ilk ayağa tam kadro gittiler. Pendikspor maçında süre alan Milot Rashica ve Alex Oxlade-Chamberlain dışında, Bakhtiyor Zaynutdinov da takımla birlikte… Pendikspor karşısında puan kaybeden siyah-beyazlı takımda moraller biraz düşük olsa da teknik direktör Şenol Güneş, “Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Stoperde Omar Colley ve Daniel Amartey ikilisinin performansını izleyeceğiz. Savunmanın önünde ise Amir Hadziahmetovic görev yapacak ve orta sahada Gedson Fernandas ve Salih Uçan tamamlayacak. Hücum hattında ise Vincent Aboubakar hücum merkezinde yer alacak, kanatlarda ise Rashica (sağ) ve Ante Rebic (sol) görev yapacak.

Öne çıkan istatistiklere göre, Dinamo Kiev’in bu sezon oynadığı 5 resmi maçın 4’ü “karşılıklı goller” ve “2.5 ÜST” ile sonuçlandı. Beşiktaş ise deplasmanda oynadığı son 7 resmi maçı kazandı.

Beşiktaşlı taraftarlar, depremden etkilenen çocuklar için sahaya oyuncak fırlatmıştı ve bu olay hala hafızalarda tazedir.

Misli üyeleri ise bu maça odaklanmış durumda. En çok tercih edilen seçenek “Beşiktaş kazanır” oldu ve %32’lik kesim, Beşiktaş’ın ilk maçı kazanıp İstanbul’a avantajlı bir skorla döneceğini düşünüyor. %9’luk kesim ise “2.5 ÜST” tercihini yaparak maçta en az 3 gol bekliyor.

Bu haberde yer alan tüm bilgiler html formatında sunulmuştur.