Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’den Dominik Livakovic’i Kadrosuna Katıyor

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı! İstanbul'a geliş saati belli oldu

Fenerbahçe, kaleci transferi için uzun süredir çaba sarf ediyor ve sonunda Dominik Livakovic ile tüm konularda anlaşmayı başardı. Dinamo Zagreb ile de bir anlaşmaya vardılar. Sarı-lacivertliler, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic’i kadroya kattılar. TRT Spor’un haberine göre, Fenerbahçe’nin yeni transferi olan Dominik Livakovic bugün saat 13.00’te Atatürk Havalimanı’nda olacak.

Bu transfer, Fenerbahçe’nin sezon boyunca gerçekleştirdiği 12. transfer olacak. Daha önce Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder’i kadrolarına katmışlardı.

Peki, Fenerbahçe’nin transfer etmeyi hedeflediği Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 tarihinde Hırvatistan’da doğdu. Kaleci pozisyonunda oynayan bu Hırvat milli futbolcu, futbola NK Zadar takımının alt yapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giydikten sonra 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyeri boyunca 392 resmi maçta forma giydi ve bu maçlarda 390 gol yedi. Ancak, 159 maçta kalesini gole kapatarak başarılı bir performans sergiledi.