Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Molde’yi Mağlup Ederek Avantaj Elde Etti

Galatasaray'da Norveç takımı Molde'yi yıkan isim Norveçli Midtsjö oldu! Geçen sezon da yapmıştı...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda Molde’yi 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etti. Bu önemli galibiyeti getiren gol ise 90+3. dakikada Fredrik Midtsjö’den geldi. Tete’nin uzun bir pasını Barış Alper Yılmaz kontrol ederek Mauro Icardi’ye aktardı. Savunmacının müdahalesine rağmen ayakta kalan Icardi, harika bir dönüş yaparak rakip ceza alanına girdi. Sonrasında rakibini golcüyle buluşturan kişi Midtsjö oldu. 81. dakikada oyuna dahil olan Midtsjö, boş kaleye topu göndererek takımına galibiyeti getirdi.

Mauro Icardi, golünden dolayı şunları söyledi: “Güzel bir gol attım ama asistte daha da keyif aldım. Kalecinin öne çıktığını gördüm, bu yüzden Midtsjö’ye pas attım ve golü bulduk. Buradaki tüm takımlar zorlu rakiplerdir. Hepimiz Şampiyonlar Ligi’nde yer almak istiyoruz. Evimizdeki maçta da kazanmak için çıkacağız.”

Norveçli oyuncu Midtsjö, 90+3. dakikada attığı gol ile ülkesinin takımı Molde’yi kendi ülkesinde mağlup eden isim oldu.

Geçen sezon da şampiyonluk yarışında kritik bir maçta Adana Demirspor’a gol atan Midtsjö, bu gol ile takımını öne geçirmişti. O maçta da 74. dakikada oyuna dahil olan Midtsjö, ceza alanının ön çizgisinden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımının galibiyetini sağlamıştı.

Galatasaray, bu maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir dönemeçte yer almıştı.