Molde Teknik Direktörü Moe: “İyi Bir Performans Sergilememize Rağmen Galatasaray Karşısında Mağlup Olduk”

Molde Teknik Direktörü Erling Moe: "Icardi’nin hakkını vermeliyiz! Burası pek cehennem değildi..."

Moe, takımın iyi bir performans sergilediğini belirterek, “Oyuncuların bireysel yeteneklerine dikkat etmek önemlidir. Icardi hakkında haklıyız. Oyundan memnunum. Biz oyunun hakimiydik ancak 2-1 kaybettik. Galatasaray’ı gruplara kalmaları nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

“KÜÇÜK BALIK OLARAK ORTAYA ÇIKTIK”
Moe, Avrupa Ligi gruplarında iyi bir performans sergileme amacında olduklarını belirterek, “Biz gerçekten iyi bir takımız ve bunu göstermek için iyi bir şansımız vardı. Her zaman cesur olmamız gerektiğini söyledim. 15 milyon nüfuslu bir şehirdeyiz. Biz göldeki küçük balıktık. Molde adını daha iyi duyurmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Galatasaray’a karşı yaşanan mağlubiyetin nedenlerinin sorulması üzerine, Moe şunları söyledi: “Galatasaraylı oyuncuların gerçekten iyi yeteneklere sahip olduklarını söyleyebilirim. Yediğimiz gollerin ikisi serbest vuruşlardan, biri penaltıdan geldi. Bunu bireysel yetenek olarak nitelendirebilirim.”

“CENNET GİBİ BİR ORTAM DEĞİLDİ”
Moe, Galatasaray taraftarının yarattığı atmosferin asla bir cehennem olmadığını vurgulayarak, “Bu şehre geldiğimden beri iyi insanlarla karşılaştım. Buranın atmosferine bayıldım. Belirleyici olan ilk maçtı. Yediğimiz 3 gol biraz fazlaydı. Biz sezonda ortasındayız, onlar ise yeni sezona başladılar. Biz daha iyi oynayan taraftık, ancak onların da yetenekli oyuncuları vardı. Eğer sezon ortası olmasaydı farklı bir maç izleyebilirdik” şeklinde konuştu.

Kendi takımının oyun felsefesini değerlendiren Moe, ağırlıkla savunma yapmadıklarını belirterek, “Biz zorlu bir rakibiz. Hücum oynamayı tercih ediyoruz. Boş alanları iyi kullanıyoruz. Sanırım önde baskı yapmak yerine arkada boşluk bırakmayı tercih ederdim” açıklamasında bulundu.