Galatasaray’ın Kaptanı Muslera: “Şampiyonlar Ligi Hayalimizdi ve İlk Adımı Attık”

Fernando Muslera: Çok iyi maçlar çıkartacağımıza inanıyorum

Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın herkesin hayali olduğunu belirtti. Molde’yi evinde 2-1 mağlup eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına adını yazdırdı. Maçın ardından takım kaptanı Fernando Muslera, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Muslera, herkesin Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğine dikkat çekerek, “Geçen sene şampiyon olarak başladığımız bir çalışmaydı. Herkesin, oyuncuların, yönetimin, kulübün hayaliydi. Bütün takımların hayali Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktır. Zorlandığımız anlar oldu ama çalışmaya devam ettik. Kendimizi geliştirdik ve istediğimiz şeyin ilk adımını başardık” şeklinde konuştu.

Tecrübeli kaleci, maçın adamının takım olduğunu belirtirken, sakat oyuncularının olduğunu ve onların iyileşmesi için zaman gerektiğini söyledi. Milli aradan sonra takımın tekrar bir araya geleceğini ve çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Lig ve Şampiyonlar Ligi’nin takım için çok önemli olduğunu vurgulayan Muslera, yüksek seviyeli oyuncuların transfer edildiğini ve takımın en üst seviyede oynaması gerektiğini belirtti.

Geçen sezon iyi başlamadıklarını ancak daha sonra iyi bir performans sergilediklerini dile getiren Muslera, ayrım yapmadan her maça odaklandıklarını söyledi. Bu sezon sakatlıklar yaşadıklarını ancak milli aradan sonra iyi çalışacaklarını ve çok iyi maçlar çıkaracaklarına inandığını ifade etti. Maçların kendisi için her zaman daha iyi olduğunu söyleyen Muslera, bu formayı savunmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti ve bu formanın en büyük ve en önemli forma olduğunu vurguladı.