İETT Otobüsü Kaza Hakkında Doğru Bilgi Kameralarda Görüntülendi!

İETT şoförünü suçladı, gerçek kamera görüntüleriyle ortaya çıktı

İstanbul’da, geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir halk otobüsü, Ahmet Diyapoğlu’nun kullandığı araçla çarpıştı. Kazanın ardından, araç sahibi ve halk arasında yayılan bir video, İETT şoförünü suçladı. Ancak, olayın aslı araç kamerasında görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin şoförünün şerit değiştirerek otobüse çarptığı açıkça görülüyor.
 
İETT şoförü Aydın Coşkun, olayın ardından araç kamerasına yansıyan görüntüleri alarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kameralarda, aracın kendi şeridinde giderken, aracın önünde araç değiştirmek için şoförünün kendi şeridine girdiği, daha sonra otobüse çarptığı ve sonrasında otobüsün durduğu görülüyor. 
 
Bunun üzerine Coşkun, “Ben videoyu izleyince tamamen aklım yerinden çıktı. Böyle bir şey olamaz yani” diyerek şaşkınlığını belirtti. Diyapoğlu’nun, kazadan sonra yaptığı suçlamaların ve paylaştığı videonun gerçeği yansıtmadığı ve İETT şoförünü haksız yere suçladığı ortaya çıktı.
 
Şoför, “Ufak bir kaza için böyle şeylere gerek yok. Nasıl bir kindir, nasıl bir nefret duygusudur ki bir insanın işten atılmasını talep etmek, anlamadım” diyerek tepkisini belirtti. 
 
İstanbul halkına duyurulur.