Numan Kurtulmuş Küçükçekmece’de Seçim Çalışmaları Yürüttü

Kurtulmuş’tan provokasyon uyarısı: Vatandaşlarımızın uyanık olmasını temenni ediyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, seçim kampanyası kapsamında Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililere yaptığı hitaptan sonra Küçükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Kurtulmuş’a AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayları Cemal Toptancı ve Nevin Mine Vural eşlik etti.

Kurtulmuş, ilk olarak ilçe binasında yaptığı konuşmada, “Allah’ın izniyle, sandıklara sahip çıkarak milletimizin oylarıyla büyük bir zafer elde edeceğiz. Her bir sandığa sahip çıkacağız ve kaybedilen herhangi bir oyun önüne geçmek için mücadele edeceğiz. İl seçim kurulundan sonuçlar gelene kadar sandıkları takip edeceğiz. Umarım, Türkiye için yeni kapılar aralayacağız” açıklamasında bulundu.

Kurtulmuş ardından STK’lar ve muhtarlarla yaptığı toplantıda, CHP Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’yi medeni ülkelerle birlikte çalışacak bir ülke haline getireceklerini söylediğini aktaran Kurtulmuş, “Peki hangi ülkeleri kast ediyor? Fransa, Amerika, İngiltere, Almanya, Belçika veya Hollanda gibi ülkeleri mi? Bu ülkelerin defterlerini bir açalım, Afrika’da 1 buçuk milyon insanın köleleştirilmesini sağlayan kimlerdir?” dedi.

Ayrıca, birlik ve beraberlik mesajları veren Kurtulmuş, provokasyonlara karşı uyanık olunması gerektiğine dikkat çekti. Bu zorlu süreçte, siyasi liderlerin fevkalade ferasetli olmasını, vatandaşların uyanık olmasını ve güvenlik güçlerinin bu hain şebekelere fırsat vermemesi için olağanüstü tedbirler alması gerektiğini belirtti.