“Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan CHP’ye Sert Eleştiri: ‘Artık Yeter!'”

Tanju Özcan'dan CHP'ye HDP tepkisi: HDP'nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz

CHP’den 1 yıllığına ihraç edilen ve geçtiğimiz yıl seçimden Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada CHP’ye sert eleştiriler yöneltti. Özcan açıklamasında, “Yeter artık! ABD yanlısı HDP’nin oyuna kanıp, milyonlarca Türk Milliyetçisi ve Atatürkçü insanı üzüyorsunuz. PKK’nın pervasızca yürüttüğü terör faaliyetlerine son verilmeli, insanlarımızın huzuru için göz açtırmamalıyız. Çadır Mahkemeleri kuran, Apo mektubu okutan, Oslo’da kirli siyasi pazarlıklar yapan ve ülkemizdeki sığınmacı sorununu çözümsüz bırakanlara oy vermemelisiniz. Net olalım, PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak ve sığınmacılar derhal ülkelerine gönderilmeli” ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin “Başkanım iyi misiniz?” sorusuna ise Özcan, “Üzgünüm sadece. Öfkeliyim” yanıtını verdi. Özcan’ın bu açıklamaları, CHP içinde tartışmalara neden oldu ve parti yönetimi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.