Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Son Görüşmeler Hakkında Konuştu

Bakan Kurum: Ne bize ne de muhalefete böyle bir hareketin yapılmasını doğru bulmuyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, herhangi bir siyasi hareketin buna müdahale etmesini doğru bulmadığını belirtti. Erzurum hakkında konuşan Bakan Kurum, tüm şehri mağdur etmenin doğru olmadığını, buradan bir siyasi mesaj göndermenin yanlış olduğunu söyledi. Kendisini terör örgütleri ile ilişkilendirenleri reddetti ve işinin SSK Genel Müdürlüğü dışında başka işleri olmadığını hatırlattı. Bakan Kurum, dünya genelinde yaşanan krizlerden Türkiye’nin de etkilendiğini ve herkesin sorunlarla mücadele ettiğini söyledi.

Bakan Kurum, gündemdeki seçimlere de değindi ve cumhurbaşkanına milletin desteği olduğunu vurguladı. Algı ve sosyal medya üzerinden yapılamayacak bir sevgi olduğunu söyleyen Bakan Kurum, mücadelelerinin sadece görüntü için değil, gerçek hizmetler için olduğunu belirtti. Muhalefet partilerinin deprem bölgesinde hizmet vermediğini iddia eden Bakan Kurum, kendi partisi olarak çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

TESKİ’nin ve TOKİ’nin çalışmaları hakkında konuşan Bakan Kurum, kentsel dönüşüm konusunda gerçekleştirdikleri çalışmalar ve tamamladıkları konut sayısına dikkat çekti. Muhalefet partilerinin sadece milleti karıştırmak için değerlendirmeler yaptığını belirten Bakan Kurum, ülkenin milli güvenliği için kentsel dönüşümün yapıldığını söyledi. Bakan Kurum, projelerin çiziminde sınıflandırma getirdiklerini açıkladı.