Esenler’de Yolcu Ölümüne Sebep Olan Kaza ve Merve Boluğur’un Eski Eşiyle Karşılaşması

Yolun karşısına geçmeye çalışırken hafriyat kamyonunun çarptığı kadın öldü

Esenler O-3 Tem Bağlantı Yolu Edirne istikametinde meydana gelen kaza, dün gece saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. 29 DG 350 plakalı hafriyat kamyonu, Esenler mevkiine ulaştığı sırada bir kadına çarptı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kadına çarpan kamyonun sürücüsü, olayın hemen ardından durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Yolun diğer şeridini de etkilememek adına, polis ekipleri etrafı güvenlik çemberine aldı ve kamyonun otoparka çekilmesiyle birlikte, araç geçişi sadece tek şeritten sağlandı. Kadının ölümüne sebep olan kazayla alakalı polis ekipleri soruşturma başlattı.

Şoför polis merkezine götürülerek ifadesi alınırken, ölen kadının cansız bedeni ise Yenibosna Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Trafikte ikinci bir kazanın meydana gelmemesi için alınan önlemler sonrasında tüm şeritler araç geçişine açıldı.

Şimdi de oklar arasında olan bir aktris hakkında çıkan haberlere göz atalım.

Aktris Merve Boluğur, bir mekanda yapılan etkinlikte, geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı eşi Murat Dalkılıç ile karşılaştı. Buluşmanın ardından ünlü çiftin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği konusunda söylentiler yayılmaya başladı.

Haberleri yalanlayan Boluğur, “Murat bir dostum. Yalnızca yan yana oturduk ve sohbet ettik. Yeniden bir araya gelmek gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

Öte yandan, boşanma sonrası ilk kez çıktığı bu organizasyonda, Boluğur’un güzelliğiyle dikkat çektiği de konuşuldukça konuşuluyor.