İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, FETÖ’nün Sahte Materyallerine Karşı Mücadele Çağrısı Yaptı

Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programları iptal

Haber Editörü: FETÖ’nün sahte dekontlar, belgeler ve videolarla yürüttüğü iftira ve algı operasyonlarına karşı mücadele çağrısı yapan bir mesaj sosyal medyada gündeme oturdu. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, FETÖ’cülerin bu tür faaliyetlerine dair eleştirilerini seslendiren bir paylaşım yaptı.

Bakan Yardımcısı Çataklı, kişileri karalamak veya yalan bilgilerle algı oluşturmak amacıyla kullanılan sahte materyaller hakkında gazeteciler ve savcıların neden sessiz kaldığına dair bir soru yöneltti.

Çataklı, terörist örgüt FETÖ’nün bu tür faaliyetlerine karşı ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğini belirterek, yalan ve iftira niteliği taşıyan materyallerle yapılan kumpaslara alet olanları eleştirip, bu tür faaliyetlere karşı mücadelede bulunmaya çağırdı.

“Sahte belge, video ve dekontlarla insanların itibarını zedelemek, hatta suç isnadında bulunarak insanları suçluymuş gibi göstermek kabul edilemez. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha da hassasiyetle çalışacağız. Bu tür kumpaslara hizmet edenler de doğru zamanda hesap vereceklerdir.” şeklinde açıklama yapan Çataklı, toplumda huzuru, güveni ve istikrarı bozmayı amaçlayan terörist FETÖ’nün sahte materyallerle yürüttüğü iftira ve algı operasyonlarına karşı mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.