İçişleri Bakanı Soylu Sancaktepe’de Konuştu: “Türkiye’nin Millet Olarak Gücü Büyük, Allah’ın İzniyle Reis Seçimi Kazanacak”

Süleyman Soylu: Şimdi ne oldu o Meral Akşener'e Tayyip Erdoğan'a afili afili laflar söylüyordu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonlular Sosyal ve Dayanışma Derneği üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldiği Sancaktepe’de yoğun ilgiyle karşılandı. Toplantıya katılan yerel yetkililerin yanı sıra Soylu, seçim otobüsüyle geldiği alanda konuştu ve Türkiye’nin büyük bir millet olduğunu belirterek, “Allah nasip edecek 14 mayısta reis seçimi kazanacak bu millet kazandıracak” dedi.

Soylu, Türkiye’nin enerji kaynaklarına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Kendi enerjimizin olmasını istemeyenlerin Türkiye’yi yurt dışına bağımlı hale getirdiğini söyleyen Soylu, Sakarya Gaz Sahası’yla birlikte Gabar’daki petrol çalışmalarını örnek gösterdi ve “Ülkemize zarar veren Amerika’nın elini coğrafyamızdan çekip çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu ayrıca, Amerika’nın terör devleti kurma girişimleri hakkında da görüşlerini paylaştı ve “Amerika bana çok kızıyor, ama benim Amerika’da bir malım yok, tek malım FETÖ ve onu da Allah’ın izniyle alacağız” diyerek FETÖ’ye karşı mücadelenin süreceğini vurguladı.

Son olarak, Bakan Soylu uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara da değindi ve 2 bin 280 polisin ve jandarmanın katıldığı operasyon sonucunda 310 kişinin yakalandığını ve adalete teslim edileceğini sözlerine ekledi.