Keçiören Belediye Başkanı: Cumhur İttifakı’nın Meclis Çoğunluğu Bizim İçin Güvenin Göstergesi

Erdoğan’dan uyarı: En büyük rakibimiz rehavettir

Keçiören Belediyesi Başkanı olarak bana emanet edilen bu şehirde, uzun yıllar boyunca sizlerle birlikte yaşadım. İyi günlerimizde yanınızdaydım, zor günlerimizde de birlikte mücadele ettik. Keçiörenli olarak, Cumhur İttifakı’nın meclis çoğunluğunu kazanması bizim için bir güvenin göstergesi ve irade beyanıdır. Bu seçim, yasama ve yürütme organlarının uyum içinde çalışabilmesi için önemlidir. 14 Mayıs’ta sandıkta göstermiş olduğunuz iradenin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gösterilmesi gerekiyor.

Pazar günü, oy kullanmak için sandıklara gitmek ve irademizi göstermek dışında herhangi bir plan yapmamak önemlidir. Rehavete kapılmamalıyız ve zafer sarhoşluğuna kapılmamalıyız. Rakibimiz CHP Genel Başkanı değil, rehavettir ve boş vermedir. Zafer sarhoşluğu bize kaybettireceğinden, buna izin vermemeliyiz.

Uluslararası basında yapılan psikolojik hareketlere karşı istikrarımızı korumalı ve seçimleri zaferle tamamlamalıyız. CHP’li seçmenlerin, yönetimin bölücü ve FETÖ’cülerle pazarlıklarına itiraz ettiğine inanıyorum. CHP’nin muhalefet rolünü yerine getirebilmeleri için, koltuk paylaşımından çıkıp halkın yanında durmaları gerekiyor. 21 yıldır milletimizin huzurundayım ve bugüne kadar her kesimden insana saygı gösterdim.

28 Mayıs’tan sonra, Türkiye’nin geleceği için çalışmalarımızı sürdürerek, ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Ayrıştırmadan, kimseyi karıştırmadan, her kesime eşit mesafede durarak, ülkemizi birlikte kalkındıracağız. Seçim beyannamemizde detaylandırdığımız projelerimizle, ekonomiden savunma sanayisine kadar her alanda atacağımız adımları kamuoyuyla paylaştık. Birlikte güzel günlerimiz devam edecek.