Kılıçdaroğlu Gençleri Sandığa Davet Etti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adaylarına İlişkin Tartışmalar Sürüyor

Kılıçdaroğlu’ndan sandık çağrısı: Beni sevsen de sevmesen de...

Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere önemli bir çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada… Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin.” dedi. Kılıçdaroğlu, gençlerden destek istedi ve çeşitli sosyal medya platformlarında sesini duyurmalarını talep etti.

Millet İttifakı’nda ise cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarına ilişkin tartışmalar devam ediyor. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın önerisiyle sayının azaltılması gündeme geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu konuda bir açıklama yaptı. Davutoğlu, “Kamuoyu, Kılıçdaroğlu tek çıksın derse benim için sorun yok. Kılıçdaroğlu isterse bir an bile düşünmem” dedi. Diğer ortaklardan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun çarşamba günü Ankara’da ülkücü camianın ünlü isimleriyle bir araya geleceği ve görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Bu toplantının hangi konuları ele alacağı ise henüz açıklanmadı.