Kılıçdaroğlu, Vatanseverleri Sandığa Davet Etti ve AP İle Buluştu

Kılıçdaroğlu: Bu bir referandum

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde Türkiye’yi ilgilendiren konularda açıklamalar yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gelen kaçaklar, kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan, vatanını seven sandığa gelsin. Unutmayın, bu bir referandumdur” diyerek, vatanseverleri sandığa davet etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ü ziyaretinde yaptığı konuşmada ise Türkiye’nin içinde bulunduğu şartların hepimizin malumu olduğunu, Türkiye’nin ya aydınlığa ya da karanlığa sürükleneceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminin bir referanduma dönüştüğünü belirterek, “Bu sistem Türkiye’ye büyük felaketler getirdi. Artık değişmesi lazım. Bütün vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu, ülkücü kesimin temsilcileriyle yarın bir araya gelecek. Ayrıca deprem bölgesi Hatay’a da ziyaret gerçekleştirecek. Dün akşam ise ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada Özdağ, kuruluş ilkelerini koruma ve terörle etkin mücadele, 13 milyon sığınmacının geri dönme şartları içeren mutabakat metnini Kılıçdaroğlu’na sundu. Kılıçdaroğlu’nun basın toplantısında olumlu cevap vereceği belirtiliyor.