Samsun’da Alkollü Sürücüden Korkunç Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti.

Samsun'da alkollü sürücü dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti

Samsun’da Korkunç Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Samsun’un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi, Samsun-Ankara kara yolunda saat 02.15’te meydana gelen bir kazada, etkisi altında olduğu belirtilen alkollü sürücü Okan Uludoğan 55 AIF 362 plakalı otomobiliyle İbrahim Çubuk’un 34 AG 805 plakalı aracına arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 34 AG 805 plakalı araç yaklaşık 240 metre sürüklendikten sonra takla atarak yol kenarındaki bir okulun bahçesine döndü. Kazada, İbrahim Çubuk, eşi Kiraz Çubuk, kızları Zeynep Lina Çubuk ve ablası Emine Ocak olay yerinde hayatını kaybetti. Selahattin Ocak ve Okan Uludoğan da yaralandı.

Kazazedelerden Selahattin Ocak, “Dayımla birlikte ev eşyalarını toplayıp dönüyorduk. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum.” dedi.

Kazaya sebep olan Okan Uludoğan’ın ehliyetine daha önceden el konulmuş olduğu ve kazanın meydana geldiği sırada 213 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden aile fertleri için taziye mesajları sosyal medyada paylaşılırken, trafik kurallarına uymanın hayat kurtardığı konusunda bir kez daha hatırlatma yapıldı.